Asiakaspalvelu
014 336 4120

Ryhmämatkat

Matka-Töysä on ryhmämatkatoimisto!

Matka-Töysä on järjestänyt matkan jo tuhansille ryhmille. Kokemusta on mm.

· Matkoista maatalous-, metsätalous ja puutarhakohteisiin
· Kuorojen ja orkestereiden esiintymiskiertueista
· Golf- ja sukellusmatkoista
· Messumatkoista
· Jääkiekko-, formula-, yms. kisamatkoista
· Kulttuurimatkoista

Mihin päin maailmaa teidän ryhmänne on lähdössä? Mitä haluaisitte nähdä, kokea? Tässä muutamia ehdotuksiamme ryhmille:

Liikuntamatka Itävaltaan
Patikoimme alppimaisemissa ja nautimme jumppatuokioista liikunnan ammattilaisen vetämänä. Vaellusreiteillä pärjää hyvin peruskunnolla. Pienen Pertisaun alppikylän raikas vuoristoilma houkuttelee hyvänolon jäljille.

Patikointia Dolomiiteilla
Majoitumme Val di Fiemmen laaksoon 1200 metrin korkeuteen ja teemme päivittäin
vuoristoretkiä paikallisen alppioppaan johdolla. Tutustumme vuoriston karjapaimenten 
elämään, maistelemme paikallisia juustoja, harrastamme sauvakävelyä ja näemme myös 5000 vuotta sitten eläneen jäämies Özin museossa.

Maatalousmatkat ympäri maailmaa
Maatalousmatkoilla vierailemme vilja-, lypsykarja- ja hevostiloilla. Unkarissa näemme mm.
mangalitsa sikoja, kolestrolittomia possuja ja harmaita nautoja. Englannissa näemme tutkimustilan, jossa tehdään vilja- ja ruoholajikokeiluja. Saksassa ja Tanskassa on mahdollista tutustua biokaasu-, bioetanoli- ja biodiesel-laitoksiin sekä jätteen-käsittelylaitoksiin. Metsätalouteen voimme tutustua Uudessa Seelannissa. Mitä sinun ryhmäsi toivoo?

Viinitiloja Provencessa
Viinimatkalla Etelä-Ranskaan tutuiksi tulevat paikalliset rose-, valko- ja punaviinit. Käymme viinitiloilla, kierrämme kellareissa ja maistelemme tuotteita. Nautimme upean provencelaisen keittiön antimista rannikon viehättäviä kaupunkeja, Nizzaa, Cannesia ja Marseillea unohtamatta.

Kulttuuria Euroopan sydämessä
Kulttuuripainotteisilla matkoilla vierailemme Dresdenin oopperassa, Salzburgin barokki-
kaupungissa Mozartin jalanjäljillä ja esimerkiksi Amsterdamissa Rembrandtin kotimuseossa. Taiteenystäville järjestämme käynnit upeisiin taidemuseoihin kuten Uffizzin galleriaa Firenzessä, Dresdenin Alte Meister –galleriaan tai Madridin Pradoon.

Puutarhoja
Englannin matkalla tutustumme Kentin ja Sussexin viehättäviin puutarhoihin, puistoihin ja
linnoihin. Tulppaanien ystävät viihtyvät Keukehofin joka keväisessä puutarhanäyttelyssä Hollannissa. Madeiran kukkaissaarella tutuiksi tulevat lohikäärmepuut, joulutähdet, oleanterit ja yksityiset puutarhat. Kaukoidässä tutustutaan orkideoiden kaupalliseen kasvattamiseen ja Malesiassa on mahdollista käydä kumi-, kaakao- ja kahviplantaaseilla.

Ryhmässä kaukomaille
Räätälöimme ryhmällenne kaukomatkan esimerkiksi Etelä-Afrikan Kapkaupunkiin, Kenian safarille, Perun Machu Picchulle tai iki-ihanaan New Yorkiin. Kiinan vanha kulttuuri ja uskomattomat ostosmahdollisuudet, Australia eläimistöineen sekä Vietnam ja Florida ovat myös ainutkertaisia kohteita.