Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Matkaohjelma                                                                                                        

1. matkapäivä
Bussimatka Helsinkiin Katajanokalle, jossa kuljettaja jakaa maihinnousukortit ja etukäteen ostetut ateriakupongit. Liityntäkuljetusbussit saapuvat Katajanokan satamaan. Viking Gabriella/Mariella lähtee klo 17.15 (12.6. - 9.8. klo 18.00). Ilta ja yö merellä. 

2. matkapäivä 
Laiva saapuu Tukholmaan paikallista aikaa klo 10.00 (12.6. - 9.8. klo 09.50). Satamasta bussikuljetus keskustaan ja Djurgårdenille. Tukholmassa keskustan otto- ja jättöpaikka on Operan vieressä Strömgatanilla rannan puolella. 

Kuljettaja kertoo bussissa tarkat paluukuljetusajat. HUOM! Vain yksi kuljetus keskustasta satamaan. Kaikkien matkustajien, jotka haluavat bussin kyydissä terminaaleihin, tulee lähteä tämän aikataulun mukaisesti. Muuhun aikaan satamaan siirtyminen on omatoimisesti. Pidätämme oikeudet aikataulu- ja reittimuutoksiin. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa.

Laiva lähtee paluumatkalle paikallista aikaa klo 16.30 (12.6. - 9.8. klo 16.00).

3. matkapäivä

Saapuminen Helsinkiin klo 10.10 (12.6. - 9.8. klo 09.15). Bussi lähtee Katajanokan terminaalista paluumatkalle.
Huom! Tietyillä lähdöillä bussi kiertää Olympiaterminaalin kautta.
Bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy
- bussikuljetukset Keski-Suomesta meno-paluu
- risteily valitsemassanne hyttiluokassa
- bussikuljetukset Tukholmassa
- ohjelma laivalla

Lisämaksusta laivaruokailut etukäteen ostettuina:

 

Aikuinen

Nuori (12-17 v)

Lapsi (6-11 v.)

Meriaamiainen

11 €

7,5 €

4 €

Buffet-illallinen

35 €/37€*/39€**

13 €/14€*/14€**

 €

*  Pääsiäisbuffet 2.4.–16.4., syysbuffet 14.8.–12.11., joulubuffet 13.11.–26.12.2020 su - ke.

** Pääsiäisbuffet 2.4.–16.4., syysbuffet 14.8.–12.11., joulubuffet 13.11.–26.12.2020 to - la.

Hintaan sisältyy buffetpöytä ja ruokajuomat (olut, viini, virvokkeet ja kahvi).  Alle 6-vuotiaat syövät maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi ja nuoret aina 17 ikävuoteen saakka saavat ateriansa reilusti alennettuun hintaan.

Pidätämme oikeudet hinta- ja aikataulumuutoksiin.

VIIHDEKALENTERI

Tutustu viihteeseen tästä!
 

IKÄSÄÄNNÖT

Tarkista Viking Linen ikäsäännöt tästä.
 

NÄKEMISTÄ JA TEKEMISTÄ TUKHOLMASSA!

Djurgården
Djurgårdenin saarella sijaitsee Skansen, maailman ensimmäinen ulkoilmamuseo. Skansenilla on paljon kivaa niin pienelle kuin vähän isommallekin matkailijalle! Eläintarha, akvaario ja pieniä putiikkeja, jotka ovat pullollaan kaikkea ihanaa pikku tavaraa sekä käsitöitä. Skansenilla on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi päivän aikana käydä nauttimassa herkkuja ja pientä purtavaa. Lisäksi saarelta löytyy Junibacken-satutalo, jossa pääset mukaan Astrid Lindgrenin satuhahmojen maailmaan. Aquaria-vesimuseo, jossa pääsee tutustumaan vedenalaiseen elämään sekä näkemään erilaisia kaloja sekä muita vedeneläviä. Rauhallisempia kohteita kaipaaville löytyy Nordiska Museet, jossa esitellään Ruotsin kansallishistoriaa ja kansantiedettä 1500-luvulta saakka. Unohtamatta erästä maailman kuuluisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvaa Vasa-museota, josta lötyy maailman ainoa 1600-luvulta säilynyt alus, josta on tullut oikea taideaarre upeine koristeveistoksineen.

Tukholman keskusta

Tukholman keskustassa voi tutustua Tukholman kuninkaanlinnaan sekä nähdä kuninkaanlinnan vaihdinvaihtoon liittyvän paraatin paikan päältä. Tukholmasta löytyy myös suuri määrä erilaisia upeita museoita sekä muita nähtävyyksiä. Shoppailijoille keskusta tarjoaa lukuisia kauppoja ja putiikkeja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Myös vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin kannattaa suunnata tekemään löytöjä ja ihastelemaan vanhan kaupungin pikkukatuja sekä upeaa arkkitehtuuria.

Armeijan Museo (Armémuseum)

Tutustu yhteen Ruotsin parhaista historiallisista museoista! Museo avattiin uudelleen vuonna 2000 uudistetuissa tiloissa täysin uusilla näyttelyillä, kävijä voi vaeltaa viikinkiajalta nykyaikaan. Paljon mielenkiitoista nähtävää panssarivaunuista ja univormuista nappeihin ja posliiniin, nähtävillä myös mm. tinasotilasarmeija! Museon myymälä tarjoaa suuren kirjavalikoiman ja muistoesineitä sekä suurille että pienille, esim. palapelejä, tinasotilaita, matkamuistoja, pelejä ja käsitöitä. Armeijamuseo sijaitsee Tukholman Östermalmin kaupunginosassa, Riddargatan 13:ssa. Lähin maanalaisen asema on Östermalmstorg, uloskäynti Sibyllegatan. Museo on maanantaisin suljettu. Ilmainen sisäänpääsy koko joulukuun 2012, 2013 sisäänpääsymaksu aikuiset 80 kr. ja alle 20-vuotiaat ilmaiseksi.


MATKUSTUSASIAKIRJAT

Pohjosmaiden kansalaiset eivät tarvitse passia matkustaessaan Pohjoismaissa.
Henkilöllisyyden todistamiseksi on kuitenkin oltava mukana:
- Passi, EU-henkilökortti tai poliisin myöntämä henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettua henkiökorttia eikä ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia)
- Alle 15-vuotias voi lähteä Ruotsin risteilylle, kun hänellä on mukana kuvaton Kela-kortti


HUOM! Luotto-ja maksukorteilla yli 50 euron arvoisia ostoksia tehtäessä pyydetään asiakasta todistamaan henkilöllisyytensä.
Henkilöllisyys on todistettava joko passilla, poliisin myöntämällä henkiökortilla tai pohjoismaiden kansalaisen EU-ajokortilla.

Mukavaa risteilyä!

Varaa matka