Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Laivan tiedot/ aikataulu                                                                                                                                                                    

M/S Baltic Princess

Yksi Itämeren upeimmista ja uusimmista laivoista. Lähdöt joka ilta Turusta Tukholmaan. Uusi iso ostosalue ja uusia ravintoloita. Monipuolista viihdettä joka päivä.

 

Tekniset tiedot

Valmistusvuosi

2008

Rakentaja

Akeryards, Suomi

Pituus

212 m

Leveys

29 m

Syväys

6,8 m

Nopeus

22 solmua

Matkustajamäärä

2800

Hyttejä

927

Vuodepaikkoja

2484

Liikennöi Suomen lipun alla

 

Hytit

 

De Luxe

DeLuxe
Kahden hengen tilavia 11–14 m² hyttejä (osassa hyteistä nojatuoli tai pieni sohva), kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, jääkaappi ja virvokkeita. Erikoisaamiainen iltavuorolla sisältyy hintaan .

 

Family

Family
Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia 18 m² hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille, joista vähintään 2 on lapsia, 6 hengen hytit vähintään 5 hengelle, joista vähintään 2 on lapsia ja 8 hengen hytit vähintään 6 hengelle, joista vähintään 4 on lapsia. Hytit sijaitsevat kannella 5 ja niissä on wc, suihku ja LCD-TV.
Kaikki perhehyttien yhdistelmät ovat sellaisia, missä on väliovi. Väliovet on lukittu ja aukaistaan ainoastaan asiakkaan pyynnöstä.

 

A-luokka

A-hytti neljälle hengelle
Kahden hengen ikkunallisia 9-10 m² hyttejä kansilla 5, 8 ja 9 ja lisäksi neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.

 

B-luokka

B-hytti kolmelle hengelle
Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9 m² sisähyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV.Kahden ja neljän hengen ikkunattomia 9m² hyttejä kansilla 5, 8, ja 9. Neljän hengen hytteihin voi varata yhden 0-11 -vuotiaan lapsen ilmaa omaa vuodepaikkaa.

 

E-luokka

E-hytti neljälle hengelle
Kahden ja neljän hengen ikkunattomia hyttejä kannen 8 ja 9 peräosassa. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Hytit sijaitsevat yökerhon yläpuolella, joten niihin saattaa kantautua melua. Neljän hengen hytteihin voi varata yhden 0-11 -vuotiaan lapsen ilmaa omaa vuodepaikkaa.

 

 

Baltic Princess / aikataulu Turku-Tukholma

Menoaikataulu

Turku

Lähtöaika

20.15

Tukholma

Saapumisaika

06:10

Paluuaikataulu

Tukholma

Lähtöaika

07:10

Turku

Saapumisaika

19:15

Varaa matka