22 h-risteily Tallinnaan, Europa

Bussireitit:

Karstula-Saarijärvi-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä
 
Multia-Keuruu-Kolho-Vilppula-Mänttä
 
 
 

Laivalla on huippuviihde, monipuolinen ravintolamaailma, ostosmahdollisuudet ja majoitus saman katon alla. Risteilyllä koet monta lomaelämystä yhden vuorokauden aikana!

Tuliaisostoksesi voit tehdä laivan lukuisissa ostospaikoissa ja välillä voit käydä rentoutumassa laivan kylpyläosastolla. Käytettävissäsi ovat myös kauneussalongin palvelut. Lasten merimatka sujuu leppoisasti laivan leikkihuoneessa Lottemaassa. Lottemaa on lasten valtakunta, jossa perheen pienimmät voivat piirtää, leikkiä, peuhata pallomeressä tai vaikkapa kivuta kiipeilyseinälle.
Lähde ystävien kanssa juhlimaan ja viettämään unohtumaton ilta hyvän ruuan, viihteen ja tanssin parissa. Mukavasti matkaan bussikuljetuksella Keski-Suomesta!

22 h -huviristeily Europalla Helsingistä Tallinnaan

22 h -huviristeilyllä on aikaa nauttia yhdessäolosta ja monipuolisesta viihteestä. Europalla shoppaillaan edullisin merihinnoin, herkutellaan ravintoloissa ja yövytään raikkaasti sisustetuissa hyteissä.

Matka Europalla on parasta hauskaa!

 

Ostosbussi mukana Tallinnassa kaikilla lähdöillä!

Alkoholi- ja tupakkatuotteiden kuljettaminen bussin kyydissä yli Tallinnasta Helsinkiin on Tullin 27.3.2014 antamien ohjeiden mukaan kielletty.

Tutustu laivan viihdetarjontaan tästä.