Asiakaspalvelu
014 336 4120
Tulosta sivu

PYYNIKIN KESÄTEATTERI LA 19.6.2021

 

Kesän 2021 päätuotantona nähdään Maria Jotunihersyvän hauska komediaklassikko Tohvelisankarin rouva, joka saa uuden raikkaan ilmeen ohjaaja-käsikirjoittaja Antti Mikkolan käsittelyssä. Edellisen kerran Mikkola tarttui Jotuniin Tampereen Teatterin Huojuvassa talossa, joka oli sekä yleisö- että arvostelumenestys.

 

Tohvelisankarin rouva sai ensi-iltansa 1924 Suomen Kansallisteatterissa ja aiheutti valtavan skandaalin. Jopa Kansallisteatterin rahoitus oli vaakalaudalla. Näytelmän kärkevä, turhamainen ja kohtuuttoman tuntuinen rouva, Juulia, haluaa elämäänsä rahaa ja erotiikkaa. Saako nainen vieläkään sanoa tällaista ääneen? Uskallammeko nauraa sille?

 

Teksti on älyttömän hauska ja istuu hienosti Pyynikille. Upean näyttelijäryhmän kanssa näytelmä saa aivan uuden kierteen, kun katsomo pyörii ja Jotunin huumori saa paitsi entistä enemmän fyysistä ulottuvuutta myös autenttisen maiseman, Mikkola lupaa.

 

Rahan ja rakkauden teemoja humoristisesti ruotiva teos on hersyvän hauska ja moderni. Tohvelisankari Aadolfina nähdään rakastettu Tom Lindholm ja hänen tiukkailmeisenä Juulia-nuorikkonaan Tampereen Teatterin Piia Soikkeli.

 

LA 19.6. klo 10.45       Lähtö Keuruun linja-autoasema
  klo 11.15       Mänttä, Mustalahden risteys
  klo 11.45       Omakustanteinen kahvitauko Cafe Herkkuhetkessä
  klo 14.00       Näytös alkaa, väliajalla kahvi/tee sekä mansikkaleivos
                       Näytöksen päätyttyä paluumatka Mäntän kautta Keuruulle
   
Hinta 85€/hlö min. 20 lähtijää
   
Sisältää Kuljetuksen Keuruulta menopaluu Töysän Linja Oy:n tilausajobussilla
  Teatterilipun
  Väliaikatarjoilun

 

 

 

 

Varaa matka