Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Hotellit


Vihulan kartano

Vihula, Länsi-Virumaa, 45402 Viro

Hurmaava 1500-luvulta peräisin oleva miljöö, jossa kaksi päärakennusta, 25 muuta historiallista rakennusta sekä 50 hehtaaria kaunista puistomaata Mustojajoen varrella Lahemaan kansallispuistossa vain 4 km:n päässä Itämeren rannoilta. Tallinnasta on tunnin ajomatka.

Huoneet: Kartanossa on 1 yhden hengen standard-huone, 16 kahden hengen standard-huonetta, 24 perhekokoista standard-huonetta, 14 kahden hengen ZEN-huonetta, 10 ZEN Deluxe –huonetta sekä 10 sviittiä. Huoneista löytyy internet, TV, kahvin- ja teenkeittovälineet, tallelokero, hiustenkuivan sekä suoravalintapuhelin. Zen-huoneissa on lisäksi litteällä näytöllä varustettu tietokone, luonnonkiviset kylpyhuonepinnat, kylpytakit, tohvelit sekä Jacuzzi tai hierova suihku.

Kartanon lisäpalvelut: Kartanosta löytyy majoituksen lisäksi paljon kivaa tekemistä! Vihulan urheiluareenalla voit kesäaikaan pelata tennistä, sulkapalloa, jalkapalloa, käsipalloa, koripalloa ja lentopalloa. Talviaikaan on mahdollista luistella ja pelata jääkiekkoa. Voit myös vuokrata esim. polkupyöriä, veneitä, golfkärryt, kävelysauvat, kroketti- tai petankkipelin. Vihulan vapaa-ajan keskuksesta löytyy juhlahuone, kaksi sauna-aluetta, pihaterassi ulkoilmajuhliin ja joenvarsiterassi, jossa on kylmä ja kuuma allas. Lisäksi kartanosta löytyy Aqva Water Park, eco-SPA sekä erilaisia retkiä.

Aamiainen: La Bohème Restaurant tarjoaa Unique-aamiaisen maanantaista perjantaihin klo 8.00-10.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8.00-11.00.


Lisätietoja:  www.vihulamanor.com/fi

 


Varaa matka