Asiakaspalvelu
014 336 4120

Hyvä tietää bussimatkoistamme

TARVITTAVAT TIEDOT MATKAA VARATESSA
Kun teet matkavarauksen tarvitsemme nimesi, syntymäaikasi (päivä/kuukausi/vuosi), osoitteesi ja puhelinnumerosi. Mikäli matkustajia on useampia, kerro haluttu hyttijako.Ilmoita myös kansalaisuutesi, mikäli et ole Suomen kansalainen. Matkavarauksen yhteydessä sovitaan pysäkki/matkahuolto, josta haluat nousta bussin kyytiin. Risteilyhinnastoihin on merkitty bussin reitti ja kyytiinnousupaikat.
Bussi ottaa matkustajia kyytiin vain etukäteen sovituilta pysäkeiltä.

VARAA ATERIAT JA RETKET JO ETUKÄTEEN
Suosittelemme ateriakuponkien ostamista ja pöytävarauksen tekemistä matkavarauksen yhteydessä. Näin vältyt laivalla turhalta jonottamiselta ja saat aterioita etukäteen ostettuna jopa hieman edullisempaan hintaan. Myös retkiä on mahdollista ostaa jo etukäteen.

OTA MAKSUKUITTI MATKALLE MUKAAN
Matkan maksun yhteydessä saat kuitin. Tarkista sen tiedot ja ota se matkalle mukaan. Bussin kuljettaja antaa lähtösatamassa sinulle maihinnousukortin ja mahdollisesti etukäteen tilaamasi ruoka- ja retkiliput.

PASSIMÄÄRÄYKSET VIROON JA VENÄJÄLLE
Viroon matkustettaessa tarvitaan joko voimassa oleva passi tai uudenmallinen EU-henkilökortti. Uusien säännöksien mukaan, myös lapsi tarvitsee oman passin matkalle mukaan (ei ikäsääntöä).
Venäjälle matkustettaessa tarvitaan aina passi, viisumi ja matkavakuutus. Kysy tarkemmat ohjeet toimistostamme.

IKÄSÄÄNNÖT
Tallink Silja Linen ikäsäännöt tästä!
Viking Linen ikäsäännöt tästä!

TALLINK SILJAN KANTA-ASIAKASKORTTI
Ilmoittamalla meille Club One korttisi numeron saat pisteitä kanta-asiakastilillesi.

MATKATAVARAT
Bussien kantavuussäännösten takia joudumme rajoittamaan matkatavaroiden ja henkilökohtaisten tuliaisten enimmäismääräksi
20 kg/matkustaja. Huomioikaa tämä tehdessänne esim. alkoholiostoksia. Matkustajien tulee itse huolehtia, että kaikissa matkatavaroissa on omistajan nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot. Matkatavaroiden tulee olla hyvin pakattuja, normaalin kuljetuksen kestäviä.
Kuljettaja ja Matka-Töysä eivät vastaa kadonneista tai rikkoontuneista matkatavaroista.

Mikäli kadotat matkatavaroita laivalla, ota yhteyttä Suomen Löytötarvarapalveluun puh.0600-41006, fax 09-680 2306, www.suomenloytotavara.fi. Mikäli kadotat tavaroita bussimatkan aikana, ota yhteyttä Matka-Töysään.

PERUUTUKSET/ MUUTOKSET MATKAVARAUKSEEN
Löydät tiedot kohdasta: INFO -->  Matka-Töysän erityisehdot bussimatkoilla

PALAUTE
Mikäli haluat antaa meille palautetta, voit tehdä sen kohdasta: INFO --> palaute