Asiakaspalvelu
014 336 4120

MATKA-TÖYSÄN ERITYISEHDOT MATKOISTA

Nämä erityisehdot koskevat vain Matka-Töysän järjestämiä matkoja. Muiden matkojen osalta noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja sekä kunkin matkanjärjestäjän esitteessään mainitsemia erityisehtoja. Pelkät bussikuljetukselliset risteilyt eivät ole valmismatkoja.

Varaus ja maksun suoritus, muutokset ja peruutukset, oikeus muutoksiin
Perimme palveluhinnastomme mukaiset maksut (nähtävissä toimistoissamme ja internet-sivuillamme).
Matkaa varatessa on suoritettava ennakkomaksu joka on 25% matkanhinnasta, matkan hinnan ollessa yli 100 €. Loppumaksu suoritetaan aina viimeistään 28 vrk ennen lähtöä. Yleisten valmismatkaehtojen mukaisista peruutuksista ja muutoksista toimistokulut ovat 50 € / henkilö. Palvelumaksu on 12 € / varaus, mikäli varaus tehdään toimistolla.

Matkustajalla on oikeus peruuttaa tai muuttaa hotellimatka (valmismatka) yleisten valmismatkaehtojen 4-5 kohdassa mainituin ehdoin.
- Mikäli risteily- tai hotellimatka perutaan viimeistään 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan maksut vähennettyinä toimistokuluilla.
- Jos matka perutaan 28-14 vrk ennen lähtöä, peritään varausmaksu.
- Jos matka perutaan myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä, peritään 50% matkan hinnasta kuitenkin vähintään 50 €.
- Jos matka perutaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä, matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun. Matkustajalla on oikeus vaihtaa tilalleen toinen henkilö 20 € toimistokuluilla viimeistään 48 tuntia ennen matkaa toimiston aukioloaikana (ma-pe 9-17).
- Reittilentopohjaisilla matkoilla muutoskulut määräytyvät aina tapauskohtaisesti
- Jos matka peruutetaan, peritään yleisten valmismatkaehtojen mukaiset toimistokulut ja palvelumaksu. Lisäksi peritään palveluntarjoajien Matka-Töysältä veloittamat kulut, joista Matka-Töysä ei saa hinnanpalautusta (esim. lentoliput, laivaliput, majoituspalvelut).

Matkanjärjestäjän peruutus- ja muutosoikeus
Matka-Töysällä on oikeus peruuttaa matka tai matkasarja riittämättömän osanottajamäärän vuoksi.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa liityntäkuljetus tai muuttaa kulkuneuvoa viimeistään 3 vrk ennen matkan alkua, jos kuljetukseen ei ole ilmoittautunut riittävästi osanottajia; alle 4 vrk pituisten matkojen peruutuksista ilmoitetaan viimeistään 3 vrk ennen matkan alkua ja tätä pitempien matkojen peruutuksista viimeistään 14 vrk ennen matkaa. Bussi käy mainituilla lähtöpaikoilla vain jos sieltä on ennakkoilmoittautuneita. Tarkemmat tiedot ja peruutusehdot muista matkoista ao. yhtiön (vastuullisen matkanjärjestäjän) esitteestä. Emme vastaa painovirheistä. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka ylivoimaisen esteen johdosta (kuljetuksen estävä lakko, luonnonmullistus, poikkeustila yms.), jolloin matkanjärjestäjä palauttaa matkustajalle koko hinnan.

Pidätämme oikeuden muuttaa esitetietoja ja sopimusehtoja ennen sopimuksen syntymistä. Aikataulut ja hinnat ovat sitoumuksetta ja ne tarkistetaan ja hyväksytään matkaa varattaessa.

 YLEISET VALMISMATKAEHDOT NÄHTÄVISSÄ TOIMISTOISSAMME JA OSOITTEESSA:

www.matkatoysa.fi .