Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Matkaohjelma

Lentoaikataulu Finnair

12.6. Helsinki - München AY 1401 klo 08.00 - 09.35
15.6  München - Helsinki AY 1406 klo 18.40 - 22.05


Keskiviikko 12.6. 

Finnairin reittilennolla Müncheniin. Opas ja bussi vastassa kentällä, josta lähdetään kaupunkikierrokselle.
Kierroksen aikana opas kertoo nykypäivän Münchenistä ja nähdään tärkeimmät nähtävyydet. Kierros päättyy lounaaseen kaupungilla.  Lounaan jälkeen siirtyminen hotelliin ja majoittuminen huoneisiin. Ilta vapaata aikaa tutustua kaupunkiin.

Torstai 13.6.

Aamiainen. Lähtö hotellilta oppaan kanssa kokopäiväretkelle Neuschwansteinin linnaan. Linna sijaitsee lähellä Füssenia Allgäussa. Baijerin kuningas Ludwig II rakensi sen piilopaikakseen. Linna on Saksan kaikkein tunnetumpia linnoja. Linnan arkkitehti ja sisustus on hienoimpia esimerkkejä 1800 -luvun historiasta ja monimuotoisuudestaan. Linnaan kutsutaan myös "satulinnaksi" koska sen uskotaan olleen Disneylandissä sijaitseva Tuhkimon linnan mallina. Retken aikana nautitaan lounas. Retken jälkeen kuljetus hotellille. ( ajomatka päivän aikana n. 250 km)  Ilta vapaata.

Perjantai 14.6

Aamiainen. Lähdetään retkelle Nymphenburgin linnaan ja sen kasvitieteelliseen puutarhaan. Linna on Baijerin entisten hallitsijoiden kesäasunto ja se on yksi Münchenin tunnetuimpia matkailukohteita. Linnan puisto ja kasvitieteellinen puutarha on näkemisen arvoisia kohteita. Kuljetus hotellille ja loppupäivä omatoimisesti.Ilalla yhteinen illallinen baijerilaisessa ravintolassa. 
 

Lauantai 15.6.

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa esimerkiksi ostoksille. Huoneiden luovutus. Lähdetään tutustumaan oluen valmistukseen Spatenin panimoon. Se on perustettu vuonna 1397 ja on yksi Saksan vanhimpia toiminnassa olevia panimoita. Opastutulla kierrokselle saadaan tietoa panimon historiasta sekä olutmerkeistä ja oluen valmistuksesta. Kierroksen jälkeen oluen maistelua ja lounas panimossa. Retken kuljetus lentokentälle ( ilman opasta), josta Finnairin lento lähtee klo 18.40. Helsinkiin saavutaan klo 22.05

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Suomen Matka-Agentit Oy

 

Hyvä tietää Saksa

Saksa

Matkustusdokumentit

Passi & henkilökortti

Schengen-maissa liikkuessasi sinulla on oltava mukana hyväksytty ja voimassa oleva matkustusasiakirja. Tarkistathan, että passisi on ehjä. Maakohtaiset passien voimassaolovaatimukset, viisumiohjeet ja matkustustiedotteet löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta. 

Suomen kansalainen saa matkustaa käyttäen matkustusasiakirjana passin sijasta matkustusoikeudellista ja kuvallista EU-henkilökorttia ja sähköistä henkilökorttia Suomesta seuraaviin maihin: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Saksa, San Marino, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tsekki, Unkari ja Viro.

Huom! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi.

Yleistä

  • Valuutta: euro
  • Kieli: Saksa
  • Aikaero: -1 tunti Suomen aikaan

Rokotukset

  • Polio- ja jäykkäkouristus sekä kurkkumätärokotteet kannattaa pitää voimassa ja tarkistaa niiden voimassaolo. A- ja B-hepatiittirokotuksen hankkimista suositellaan yleisesti lähialueillekin. Tarkemmat tiedot omalta terveysasemaltasi.

Turvallisuus

Matkavakuutus

  • Matkavakuutus ei sisälly hintaan. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista peruutusturvaksi jo matkavarauksen yhteydessä! 

Säätilat

  • Voit tarkistaa kohteen säätilan ennen lähtöä esimerksisi täältä sekä kuukauden keskimääräiset ja korkeimmat/alimmat lämpötilat voit katsoa täältä!

Erikoisruokavaliot

  • Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosta hyvissä ajoin ennen matkaa, viimeistään 1 kk ennen lähtöä.

 

Matkaliput, matkaohjelma ja lisätiedot matkasta lähetetään noin kaksi viikkoa ennen lähtöä sähköpostilla.

Varaa matka