Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Matkaohjelma                                                                                                       

1. matkapäivä
Bussimatka Helsingin Olympiaterminaaliin, jossa kuljettaja jakaa maihinnousukortit ja etukäteen ostetut ateriakupongit.
Silja Serenade/Symphony lähtee Helsingistä klo 17.00. Ilta ja yö merellä.

2. matkapäivä
Laiva saapuu Tukholmaan paikallista aikaa klo 09.30 

Bussikuljetus Siljan terminaalista keskustaan ja Djurgårdenille. Tukholmassa keskustan otto- ja jättöpaikka on Operan vieressä Strömgatanilla rannan puolella. Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Kuljettaja kertoo bussissa tarkat paluukuljetus ajat.

Vain yksi kuljetus keskustasta satamaan. Kaikkien matkustajien, jotka haluavat bussin kyydissä terminaaleihin tulee lähteä tämän aikataulun mukaisesti. Muuhun aikaan satamaan siirtyminen on omatoimisesti. Pidätämme oikeuden kuljetusten aikataulumuutoksiin.
Laiva lähtee paluumatkalle klo 16.45 paikallista aikaa.

Pidätämme oikeudet aikataulu- ja reittimuutoksiin.

3. matkapäivä
Saapuminen Helsinkiin klo 09.55, bussi lähtee Olympiaterminaalista paluumatkalle noin puoli tuntia laivan saapumisen jälkeen. 

HUOM! Tietyillä lähdöillä bussi kiertää Katajanokan kautta. Bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy

- bussikuljetukset Keski-Suomesta meno-paluu
- risteily valitsemassanne hyttiluokassa
- bussikuljetukset Tukholmassa
- risteilyohjelma laivalla

 

Lisämaksusta laivaruokailut 27.12.2018 alkaen ( etukäteen ostettuna )

  Aikuinen Nuori (12-17 v.) Lapsi (6-11 v.)
Meriaaminen 12 € 7,5 € 5 €
Buffet-illallinen 39 € / 41 €* 16,5 € 11,5 €

Ateriapaketti:

  • 1 x buffet-illallinen
  • 1 x buffet-lounas
  • 1 x meriaamiainen
96 € / 101 €* 44,5 € 31 €

Ateriapaketti: (Deluxe,Exec.Suite)

  • 2 x buffet-illallinen
  • 2 x erikoisaamiainen
72 € / 77 €* 29,5 € 20 €

Lasten 0-5 v. ateriat veloituksetta.

     

 

Meriaamiainen
Helsinki - Tukholma klo 07:00 – 09:30* / Tukholma - Helsinki 07.30 - 10.00
(*= Ruotsin aikaa)

*joulubuffet hinnat voimassa 20.11.-26.12.2019

Pidätämme oikeudet hinta- ja aikataulumuutoksiin.


VIIHDEKALENTERI
Tutustu Silja Serenaden viihteeseen tästä!
Tutustu Silja Symphonyn viihteeseen tästä!


IKÄSÄÄNNÖT
Ikäraja 18v,
Tarkista TallinkSiljan ikäsäännöt tästä.

Näkemistä ja tekemistä Tukholmassa!

Djurgården

Djurgårdenin saarella sijaitsee Skansen, maailman ensimmäinen ulkoilmamuseo. Skansenilla on paljon kivaa niin pienelle kuin vähän isommallekin matkailijalle! Eläintarha, akvaario ja pieniä putiikkeja, jotka ovat pullollaan kaikkea ihanaa pikku tavaraa sekä käsitöitä. Skansenilla on viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi päivän aikana käydä nauttimassa herkkuja ja pientä purtavaa. Lisäksi saarelta löytyy Junibacken-satutalo, jossa pääset mukaan Astrid Lindgrenin satuhahmojen maailmaan. Aquaria-vesimuseo, jossa pääsee tutustumaan vedenalaiseen elämään sekä näkemään erilaisia kaloja sekä muita vedeneläviä. Rauhallisempia kohteita kaipaaville löytyy Nordiska Museet, jossa esitellään Ruotsin kansallishistoriaa ja kansantiedettä 1500-luvulta saakka. Unohtamatta erästä maailman kuuluisimpien nähtävyyksien joukkoon kuuluvaa Vasa-museota, josta lötyy maailman ainoa 1600-luvulta säilynyt alus, josta on tullut oikea taideaarre upeine koristeveistoksineen.

Tukholman keskusta

Tukholman keskustassa voi tutustua Tukholman kuninkaanlinnaan sekä nähdä kuninkaanlinnan vaihdinvaihtoon liittyvän paraatin paikan päältä. Tukholmasta löytyy myös suuri määrä erilaisia upeita museoita sekä muita nähtävyyksiä. Shoppailijoille keskusta tarjoaa lukuisia kauppoja ja putiikkeja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Myös vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin kannattaa suunnata tekemään löytöjä ja ihastelemaan vanhan kaupungin pikkukatuja sekä upeaa arkkitehtuuria.

Armeijan Museo (Armémuseum)

Tutustu yhteen Ruotsin parhaista historiallisista museoista! Museo avattiin uudelleen vuonna 2000 uudistetuissa tiloissa täysin uusilla näyttelyillä, kävijä voi vaeltaa viikinkiajalta nykyaikaan. Paljon mielenkiitoista nähtävää panssarivaunuista ja univormuista nappeihin ja posliiniin, nähtävillä myös mm. tinasotilasarmeija! Museon myymälä tarjoaa suuren kirjavalikoiman ja muistoesineitä sekä suurille että pienille, esim. palapelejä, tinasotilaita, matkamuistoja, pelejä ja käsitöitä. Armeijamuseo sijaitsee Tukholman Östermalmin kaupunginosassa, Riddargatan 13:ssa. Lähin maanalaisen asema on Östermalmstorg, uloskäynti Sibyllegatan. Museo on maanantaisin suljettu.Ilmainen sisäänpääsy koko joulukuun 2012, 2013 sisäänpääsymaksu aikuiset 80 kr. ja alle 20-vuotiaat ilmaiseksi.

 

MATKUSTUSASIAKIRJAT
Pohjosmaiden kansalaiset eivät tarvitse passia matkustaessaan Pohjoismaissa.
Henkilöllisyyden todistamiseksi on kuitenkin oltava mukana:
- Passi, EU-henkilökortti tai poliisin myöntämä henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettua henkiökorttia eikä ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia)
- Alle 15-vuotias voi lähteä Ruotsin risteilylle, kun hänellä on mukana kuvaton Kela-kortti

 

HUOM! Luotto-ja maksukorteilla yli 50 euron arvoisia ostoksia tehtäessä pyydetään asiakasta todistamaan henkilöllisyytensä.
Henkilöllisyys on todistettava joko passilla, poliisin myöntämällä henkiökortilla tai pohjoismaiden kansalaisen EU-ajokortilla.

Mukavaa risteilyä!

Varaa matka