Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

 

Pariisi                               Varaamo 

- Ranskan pääkaupunki
- Asukasluku: noin 2,2 miljoonaa asukasta
- Lentoaika: Helsingistä noin 2t 40min
- Aika: Suomen aika -1 tunti
- Rahayksikkö: euro

Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijoiden kohde. Nähtävää ja tehtävää riittää vaikka kuukausiksi ja aina kaupunki tarjoaa jotain uutta. Halusitpa sitten kiertää maailmankuuluja nähtävyyksiä, istuskella kahviloiden terasseilla nauttien paikallisesta tunnelmasta tai tutkien pikku putiikkien vaatetarjontaa, Pariisi on sinua varten. Kaupungin kaduille, kulttuurin syövereihin ja upeisiin puistoihin hukkuu helposti vaikka päiväkausiksi.

Matka-Töysän henkilökunnan suosituksia kohteessa:

- Moulin Rouge show
Pariisin kuuluisa Moulin Rouge on antanut nimen lukuisille yökerhoille ympäri maailmaa ja siitä on lisäksi tehty useita elokuvia ja kirja.
Lähellä Montmarten kukkulaa Pigallen punaisten lyhtyjen alueella sijaitseva kabaree on tunnettu suuresta punaisesta tuulimyllystä katollaan ja se tarjoaa mm. musiikkia, mahtavia pukuja, puuhkia ja höyheniä.
Kauttamme show- ja illallispaketit Moulin Rougeen.

- Seinen risteily
Leppoisalla risteilyllä läpi Pariisin pääset tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin hieman eri perspektiivistä. Joki on olennainen osa kaupunkia ja suurin osa nähtävyyksistä mm. Notre Dame, Louvre ja Eiffel torni sijaitsevatkin joen varrella tai sen välittömässä läheisyydessä. Pariisi on tunnettu laajasta ravintolavalikoimastaan, mutta voit myös kokeilla ruokailua laivalla samalla kun ihailet Seinen kuuluisia siltoja.

- Louvre
Mitä olisi Pariisi ilman taidetta! Pariisissa kannattaa poiketa pieniin gallerioihin, mutta jokaisen taidematkaajan listaan kuuluvat varmasti myös Louvre Mona Lisoineen, Centre Pompidou ja Salvador Dalín museo.

Lentokenttä:
Charles De Gauellen lentokenttä sijaitsee noin 23 kilometrin päässä kaupungista. Kyseessä on Ranskan vilkkain lentokenttä. Lentoja löytyy myös Orlyn lentoasemalle, joka on Pariisin entinen päälentoasema. Orlyn kentältä kaupungin keskustaan on noin 14 kilometriä. 

Kauttamme saat myös lentokenttäkuljetukset hotellille ja takaisin. Kysy lisää toimistoistamme!