Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

Nizza                               Varaamo 

- Ranskan Rivieran pääkaupunki
- Asukasluku: noin 350 000 asukasta
- Lentoaika: Helsingistä noin 3t 0min
- Aika: Suomen aika -1 tuntia
- Rahayksikkö: euro

Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja tarjoaa kaikkea, mitä suurelta kaupungilta voikin odottaa: monipuolisen kulttuurielämän, laadukkaita ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja värikkään iltaelämän. Tämä on erinomainen vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa yhdistää kaupunki- ja rantaloman.

 

Matka-Töysän henkilökunnan suosituksia kohteessa:

- Kukkatori
Kukkatori sijaitsee yhdellä Nizzan Vanhankaupungin tunnetuimmista vierailupaikoista, Cours Saleyan aukiolla. Tori on auki päivittäin ja kukkien lisäksi sieltä voit löytää mm. hedelmiä ja mausteita sekä lisäksi tori on täynnä tunnelmallisia kahviloita ja matkamuistomyymälöitä.
Sesonkiaikaan torille kannattaa suunnata heti aamusta ja joustavimmin kaupan käynti sujuu kun varaat mukaan valmiiksi pientä rahaa.
Vaikket mitään ostaisikaan niin tori on käymisen arvoinen paikka!

 

- Monipuolisuus
Harvassa ovat suurkaupungit, joissa voit viettää myös rantalomaa aivan kaupungin keskustassa - Nizzassa se onnistuu!
Kaupungilla on kahdet kasvot; löytyy loistoa ja glamouria, luksusjahteja ja Guccin liikkeitä, mutta Nizzasta löytyy myös edullisia ravintoloita ja liikkeitä. Kaupungissa selviää myös pienemmällä budjetilla, kun siirtyy Promenade des Anglais -rantakadulta hieman kauemmaksi.

- Monipuoliset retket
Nizza sijaitsee upealla Ranskan Rivieralla ja mikäli haluat lomaltasi vielä enemmän, on Nizzasta mahdollisuus tehdä monipuolisia retkiä lähialueille. Jos lähdet länteen, noin tunnin matkan päässä on Cannesin kaunis kaupunki. Kaupunki on tuttu mm. kuuluisista elokuvajuhlistaan. Taas itään lähdettäessä on sinulla mahdollisuus tutustua noin puolen tunnin matkan päässä olevaan pikkuiseen kuningaskunta Monacoon tai kohta Monacon jälkeen oletkin jo Italian puolella. Matkat taittuvat kätevästi ja edullisesti esimerkiksi junalla!

Kauttamme myös retket Monacoon sekä Cannesiin!

Lentokenttä:
Nizzan Côte d'Azur lentokenttä on Ranskan toisiksi kiireisin lentokenttä Pariisin Charles de Gaullen jälkeen.
Lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometriä Nizzasta länteen, ja siellä on kaksi terminaalia.

Kauttamme saat myös lentokenttäkuljetukset hotellille ja takaisin. Kysy lisää toimistoistamme!