Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

New York                               Varaamo 

Asukasluku: noin 8 175 133 ihmistä
Lentoaika: 8 tuntia 45 min
Aika: Suomen aika  -7 tuntia
Rahayksikkö: Yhdysvaltojen dollari

New York, on todellakin suuri, siellä paitsi asuu ja työskentelee miljoonia ihmisiä, myös vierailee valtava määrä turisteja eri puolilta maailmaa. Yhdysvaltojen suurin kaupunki tarjoaa lähes kaikkea mitä kuvitellakin voi. Lukematon määrä ostoskeskuksia, teattereita, ravintoloita ja museoita.

– Vapaudenpatsas 
Vapaudenpatsas ei ole ainoastaan New Yorkin vaan koko maailman, tunnetuimpia nähtävyyksiä. Vapauden jumalatarta esittävä patsas kohoaa melkein sataan metriin saakka. Patsas sijaitsee Liberty Islandin saarella.

Empire State Building
Empire State Building on New Yorkin korkein rakennus. Pilvenpiirtäjän radiomasto yltää peräti 449 metrin korkeuteen. Matkailijoiden suosiossa pilvenpiirtäjä on kahden näköalatasanteensa vuoksi.  Ensimmäinen on kerroksessa 86. oleva tasanne ja sieltä näkymät kaupunkiin ovat upeat. Toinen tasanne sijaitsee  kerroksessa 102, jossa sumu ajoittain peittää näkymiä.

– Time Squarella
Times Square on Broadwayn ja 42nd Streetin risteyksessä sijaitseva alue, joka on  yksi New Yorkin ja koko Yhdysvaltojen tunnetuimmista maamerkeistä. Vierailijan kannattaa suunnata katse yläilmoihin kohti pilvenpiirtäjiä ja valotauluja. 

– Central Park
Manhattanin saarella sijaitseva Central Park on New Yorkin keuhkot ja sen turistien ja asukkaiden virkistäytymisalue. Useat hiekkatiet tarjoavat hölkkääjille ja kävelijöille unelmaympäristön luonnon helmassa. 

Lentokenttä:
John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema on lentoasema, joka sijaitsee, Queensissa, New Yorkissa. JFK:ltä voi matkustaa taksilla, junalla, bussilla tai minibussilla.