Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

Berliini                               Varaamo 

- Saksan pääkaupunki
- Asukasluku: noin 3,4 miljoonaa asukasta
- Lentoaika: Helsingistä noin 1t 40min
- Aika: Suomen aika -1 tunti
- Rahayksikkö: euro

Berliini, Saksan pääkaupunki, kiinnittää huomiota monipuolisilla nähtävyyksillään, rikkaalla kulttuurielämällään sekä boheemilla ja rennolla elämäntyylillään. Berliinistä on tullut varsinkin trenditietoisten suosima matkakohde, sillä sen kulttuurielämä, ostosmahdollisuudet ja ravintolat tekevät Berliinistä yhden suosituimmista matkakohteista Euroopassa.

Matka-Töysän henkilökunnan suosituksia kohteessa:

-Ostokset
Berliini tarjoaa ostoksia monelle eri kukkarolle. KaDeWe (eli Kaufhaus des Westens) on yksi Euroopan suurimmista tavarataloista ja tavaratalo jo itsessään on nähtävyys, jossa kannattaa poiketa vaikkei mitään ostaisikaan. KaDeWe ja Kurfürstendamm -ostoskatu ovat paikkoja, joista löydät kansainvälistä huippumuotia - edullisempia ostoksia etsivän kannattaa hieman poiketa ostoskadulta hieman sivummalle, jossa hintataso on maltillisempi. Lisäksi Berliinistä löytyy isoja saksalaisia tavarataloketjuja kuten Galeria Kaufhof, Karstadt ja C&A.

-Olutkulttuuri
Saksalainen olutkulttuuri ja sen erikoisuus, Berliner Weisse -olut ovat vailla vertaa. Berliner Weisse on erityinen vehnäoluttyyppi, jota valmistetaan ainoastaan Berliinin alueella Saksassa. Tämä hapan olut värjätään yleensä erilaisilla makusiirapeilla vihreäksi tai punaiseksi ja se sopii vaikkapa kyytipojaksi sopii kuuluisalle currywurstille. Vaikkei Saksa ole erityisen kuuluisa ruokakulttuuristaan, löytyy Berliinistä ravintoloita moneen makuun, olutkulttuuriin pääsee tutustumaan parhaiten pienissä kortteliravintoloissa.

Lentokenttä: 
Berlin-Tegelin lentoasema (tunnetaan myös nimellä Otto Lilienthal -lentoasema)
Lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometriä kaupungista. 

Kauttamme saat myös lentokenttäkuljetukset hotellille ja takaisin. Kysy lisää toimistoistamme!