Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

Barcelona                               Varaamo 

- Espanjan toiseksi suurin kaupunki
- Asukasluku: noin 1,6 miljoonaa asukasta
- Lentoaika: Helsingistä noin 3t 30min
- Aika: Suomen aika  -1 tunti
- Rahayksikkö: euro

Välimeren rannikolla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki heti Madridin jälkeen. Pitkät, aivan keskustan tuntumasta alkavat hiekkarannat kuuluvat Barcelonan kaupunkikuvaan ja elämänmenoon. Barcelonassa yhdistyvät niin ranta- kuin kaupunkilomakohteen parhaat puolet. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja yöelämä on vilkasta, mutta ranta lähellä.

Matka-Töysän henkilökunnan suosituksia kohteessa:

- Antonio Gaudín työt
Arkkitehti Antonio Gaudín työt tunnistaa hyvin omaperäisestä tyylistä. Gaudí työskenteli pääasiassa kotikaupungissaan Barcelonassa, missä sijaitsevat hänen tunnetuimmat työnsä, Güellin puisto ja Sagrada Família -kirkko. 
Sagrada Famíliaa voisi tituleerata maailman omaperäisemmäksi kirkoksi, mutta kirkko on tunnettu myös siitä, että sitä on rakennettu vuodesta 1882 lähtien eikä se ole vieläkään valmis! Omistautumisesta työlleen kertoo jo se, että Gaudi suunnitteli kirkkoa 40 vuotta ja lopulta muutti kirkkoon asumaan ja eli siellä erakkona viimeiset 16 elinvuottaan. Lopulta Gaudí haudattiin kirkon kryptaan.
Muita mainittavia Gaudín luomuksia ovat Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvat Güellin puisto ja Casa Milá sekä Casa Batlló (luutalo).

Kauttamme retket Barclonassa, valittavana esim. "The best of Gaudí" tai lukuisia muitavaihtoehtoja!

Font Màgica suihkulähde –show 
Montjuicin kukkulan juurella sijaitseva suihkulähde tarjoaa upean näytöksen höystettynä musiikilla ja valoilla. Näytös on todella vaikuttava ja tämä taikasuihkulähde kerää paikan päälle lukuisia turisteja, joten paikalle kannattaa suunnata hyvissä ajoin. Upeasta näytöksestä pääset nauttimaan täysin ilmaiseksi!

- Barcelonetan -kaupunginosa
Barcelonetan -kaupunginosa oli aikoinaan paikka, jossa asui paljon kalastajia ja telakkatyöläisiä. Nykypäivänä täällä pääsee parhaiten tutustumaan aitoon ja alkuperäiseen Barcelonaan. Alue koostuu hyvin paljolti paikallisesta asutuksesta ja työväenluokkainen tunnelma on vielä nykyäänkin jäljellä.. Barcelonetasta alkaa lisäksi Barcelonan upea ranta-alue!

Lentokenttä:  
Barcelonan lentoasema on kansainvälinen lentoasema El Prat de Llobregatissa Espanjan Kataloniassa. Lentoasema on Espanjan toiseksi suurin. Kenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Kauttamme saat myös lentokenttäkuljetukset hotellille ja takaisin. Kysy lisää toimistoistamme!