Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Santa´s Hotel Tunturi

Saariselän Tunturihotelli sijaitsee Saariselän kylän keskustassa Inarin kunnassa.

Santa's Hotel Tunturi muodostaa monipuolisen ja korkeatasoisen palvelukokonaisuuden tarjoten jokaiselle jotakin; 96 kahden hengen hotellihuonetta, 77 saunallista Superior-huonetta, 7 saunallista Suitea ja 80 tilavaa saunallista huoneistoa. Yhteensä huoneita ja huoneistoja on 260. Hotellin päärakennuksessa palvelee vastaanotto lomalaisia aamuvarhaisesta iltamyöhään. Historiallisen päärakennuksen ulkokuori omaa funktionaalisen arkkitehtuurin piirteitä ja sen on suunnitellut palkittu Kurt Moberg.


HUONEET
 

Standard huone

96 kpl 2-4 hengelle. Suihku, hiustenkuivain, satelliitti-TV, puhelin, kahvi-tee-kaakaosetti, vedenkeitin, jääkaappi ja ilmainen internetyhteys. Yhteinen kuivaus- ja suksien huoltohuone (ei Näädässä). Hotellihuoneet sijaitsevat noin 100 metrin päässä hotellin vastaanotosta ja ravintoloista.

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen ja iltasauna sekä ohjelmamaksu iltaravintoloihin normaaleina tanssi-iltoina. Siivous joka toinen päivä.

 

Superior huone

77 kpl 2-4 hengelle. 30 m2. Sauna, kylpyamme, tallelokero, kuivauskaappi, hiustenkuivain, satelliitti-TV, puhelin, kahvi-tee-kaakaosetti, vedenkeitin, minibaari, parveke ja ilmainen internetyhteys. Yhteinen suksien huoltohuone. Superior hotellihuoneet sijaitsevat noin 100 metrin päässä hotellin vastaanotosta ja ravintoloista.

8 huoneparia on yhdistettävissä väliovella.

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen ja iltasauna sekä ohjelmamaksu iltaravintoloihin normaaleina tanssi-iltoina. Lisävuoteet sohvasta. Siivous joka päivä.

 

Ravintolat

Santa's Hotel Tunturilla on Saariselän monipuolisin ravintolatarjonta. Ravintoloista ja kodastamme löytyy jokaiselle hyvän ruoan ystävälle ja illanviettäjälle paikka, jossa viihtyä. Asiakaspaikkoja ravintoloissamme on yli 2 000.

Ravintola Kaltio
Lappi à la carte. Kaltio on avoinna talviaikaan tiistaista lauantaihin klo 17 alkaen. Chaîne des Rôtisseurs -kilpiravintola.

Ravintola Siula
Perinteinen lappilainen ruoka- ja tanssiravintola. Aamiaiset, päivälliset ja à la carte Lapin herkkuineen. Elävää musiikkia.
Avoinna huippusesonkiaikaan päivittäin klo 17.30 alkaen.

Ravintola Pirtti
Viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola. Tarjolla à la carte -listalta maistuvat pubiruoat ja lapin herkut, keittolounaat, päivän pihvi, burgerit, pizzat, hot wingsit. Saariselän suosituinta After Ski-menoa. Elävää musiikkia lähes joka ilta. Avoinna päivittäin klo 12  alkaen (klo 16 alkaen kesäaikaan ja lokakuussa).

Yökerho ja Tilausravintola Lutto
Lutto on avoinna sesongista riippuen joko päivittäin tai ke-la klo 23-04. Karaoke. Tilauksesta 40-200 hengen ryhmille.

Lappilainen Kota
Pihapiirissämme on korkeatasoinen, lattialämmitteinen kota, joka tarjoaa 15-50 hengen ryhmille tunnelmallisen paikan ohjelmalliseen illanviettoon ja ruokailuun. Kysy meiltä lisää. Sesonkiaikoina järjestämme kotaillallisia ja kotakaraokea.

VIP-tilaussauna
Tunturihotellin Kontio-rakennuksen alakerrassa on tilava edustussauna tilauskäyttöön. Kaksi erillistä pukuhuonetta, löylyhuone, poreamme sekä tilava takkahuone sopivat pienimuotoisiin illanistujaisiin.

 

Katso lisää hotellitietoa hotellin sivuilta www.tunturihotelli.fi

Varaa matka