Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Hotellit


Aqva Hotel & Spa

 

Osoite: Parkali 4, Rakvere, 44308, Viro
Kotisivu: http://www.aqvahotels.ee/fi 

Rakveren historiallisen linnoituksen lähellä sijaitseva moderni Aqva Hotel & Spa tarjoaa ainutlaatuiset puitteet lomalle!
Aqva Hotel & Spa on avattu vuonna 2008 ja sen yhteydessä on kylpylähotelli sekä vesipuisto.

Hotellin 120 huonetta ovat kaikki savuttomia ja kaikissa huoneissa on suihku, WC, TV, minibaari, ilmastointilaite, langallinen että langaton internet, puhelin, hiustenkuivaaja ja aamutakki. Hotellihuoneet ovat 2. ja 3. kerroksessa. Hotellissa on hissi.

Kylpylähotelli soveltuu kaikenikäisille. Lapsiperheille on tarjolla kaksi eri lastenallasta, isommille ja pienemmille vesipedoille omansa.
Vesipuistosta löytyy 25 metrinen ja kuusiratainen uima-allas kuntouimareille, nautiskelijoille sen sijaan on tarjolla rentouttavia vesihierontapisteitä sekä porealtaita. Lisäksi vesipuistosta löytyy aaltoallas, vastavirta-allas, ulkoallas sekä valoefektein varusteltu Black Hole -putkiliukumäki ja vesipuiston baarissa voi nauttia uimisen lomassa virvokkeita ja cocktaileja.

   

Myös saunojen puolella löytyy valinnan varaa joka lähtöön. Valittavanasi on seitsemän erinomaista vaihtoehtoa: höyrysauna, höyryaromisauna, matalalämpöinen sanarium-leposauna, höyry-suolasauna, infrapunasauna sekä perinteinen sauna sitrustuoksulla ja ilman. Saunojen ohella osastolla on kylmävesiallas, jalkojen verenkiertoa virkistäviä kylmä-kuuma-vaihtokylpyjä ja kaksi perinteistä jalkakylpyä, poreallas sekä rentouttava lämmin penkki.

Hotellivieraat voivat käyttää vesipuiston palveluita rajoituksetta. Hotellista on suora sisäyhteys vesipuiston pukuhuoneisiin.

 

Vesipuisto avoinna 

ma–pe 9:00–22:00
la–su 8:00–22:00

saunakeskus avoinna

ma-pe 10:00-22:00
la-su 8:00-22:00


Aamu-uinti ma–pe 6:00–10:00

(Pidätämme oikeudet aikataulunmuutoksiin - tarkista aukioloajat hotellin omilta nettisivuilta)

 

Uimisen lomassa voit nauttia herkullisia ruokia jommassa kummassa hotellin kahdesta omasta ravintolasta tai hemmoitella itseäsi tasokkaan spa -keskuksen hoidoilla. Ylellinen spa -keskus tarjoaa eksottisia ja kansainvälisiä spa -palveluita ja hoidoissa yhdistyvät täydellinen hyvinvointi, rentoutuminen ja huolenpito sekä personoitu, laadukas tuotevalikoima.

 

Tämän lisäksi hotellista löytyy lapsille leikkihuone, jossa perheen pienimmät saavat aikansa kulumaan. Huoneesta löytyy trampoliini, liukumäki, kiipeilyteline, videopelejä, piirrettyjä elokuvia, leikkinurkkaus ym. Leikkihuone on hotellivieraiden käytössä veloituksetta

  

 

Tule tutustumaan monipuoliseen Aqva Hotel & Spahan!

 

 

 

 


Varaa matka