Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Hotellit


Tallinn Seaport Hotell

 

Uus-Sadama 23 10120 Tallinn

Uudistettu Tallinna Seaport Hotel on nyt auki! Tyylikkäästi remontoitu ja tarjoaa asiakkailleen viihtyisän, edullisen pysähdyspaikan Tallinnan keskustassa, lähellä vanhaakaupunkia.

Huoneet: Vuoden 2015 alussa täysin remontoitu Tallinn Seaport Hotel tarjoaa majoitusta Tallinnan keskustassa, hotellihuoneet ovat mukavia ja rauhallisia. Hotelissa on 113 viihtyisästi sisustettua ja lämpimillä, ympäristöystävällisillä korkkilattioilla varustettua huonetta, joista löytyy kaikki tarpeellinen. Kaikissa hotellihuoneissa on ilmastointi. Hotellin sisäänkirjautuminen alkaa kello 15.00 ja huoneidenluovutus tapahtuu viimeistään kello 12.00. Buffet-aamiainen tarjoillaan hotellin kahvilassa. MA-PE 7:00-10:00 LA-SU 8:00-11:00 (valtiolliset juhlapäivät mukaan lukien)

Perheille: Mukavien standard- ja superior-huoneiden lisäksi hotellissa on myös väliovin varustettuja perhehuoneita. Osa huoneista on sisustettu inva- ja allergiahuoneiden vaatimusten mukaisesti. Tallinn Seaport Hotel on kokonaan savuton hotelli Tallinnassa.

Pysäköinti: Hotellin 0-kerroksen lukitussa autohallissa maksaa 13 €/vuorokausi.

 

  


Viiking Spa Hotel

Osoite: Sadama 15, 80012 Pärnu

Viiking Spa Hotel sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja ranta-alueesta. Viiking Spa tarjoaa ilmaisen pysäköinnin sekä ilmaisen Wi-Fi:n yleisissä tiloissa. Matkojen hintaan sisältyy kylpylän käyttö rajoitettuina aikoina.

Huoneita: 154
Huoneet: Economy huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneissa on tv, radio, suoravalintapuhelin, viileäkaappi, suihku sekä langaton Internet-yhteys. Economy huoneet sijaitsevat A/B -talossa, osassa on parveke. 
Ravintola: Buffetateria tarjoillaan 3 kertaa päivässä. Erityisruokavaliot otetaan huomioon

 


Varaa matka