Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17
Tulosta sivu

Hotellit


Spa Hotel Rüütli

 

Osoite: Pargi 12, 93810 Kuressaari
http://www.saaremaaspahotels.eu/fi/Saaremaa-Spa-Hotels/Hotellit/Spa-Hotell-Ruutli
 

Vuonna 2002 valmistunut Spa Hotel Rüütli on lifestyle- ja wellness-hotelli, joka sijaitsee kauniin rantakadun varrella Kuressaaren kaupunginpuiston ja huvivenesataman välittömässä läheisyydessä. Hotellihuoneista avautuukin upea näkymä naapurissa sijaitsevaan muinaiseen piispanlinnaan, linnanpuistoon, puutarhakaupunginosaan tai merenlahdelle.  

 

Viihdykettä koko perheelle tarjoaa vesikeskus, jossa puuhaa riittää sekä lapsille että aikuisille. Käytössä on 25 metrinen neliratainen allas, erillinen lastenallas, poreallas, solarium, löyly- ja höyrysauna ja 52 metriä pitkä vesiliukumäki. Lisäksi allasosastolla järjestetään vesiaerobic-tunteja ja uimakursseja.

Vuodesta 2012 lähtien hotellissa on voinut käyttää golfsimulaattoria. Pelaajat voivat valita 15 golfkentästä ympäri maailmaa.
Golfsimulaattorin lisäksi hotellista löytyy vapaa-ajankeskus, josta löytyy kuntosali, grossing, squash -kenttä, pöytätennis, biljardisali ja X-box -pelinurkkaus.


Spa Hotel Rüütlissa voit nauttia hoito-osaston ja kauneuskeskuksen monipuolisesta tarjonnasta. Perinteisempien hoitojen lisäksi Spa Hotell Rüütli tarjoaa omanlaisiaan hoitoja. Energiakapseli (NeoQi), valohoito (UVA, UVB + SAD), rentoutushuone, infrapunasauna, paikallinen kylmähoito, Hydrojet vesihierontavuode, musiikkiterapia jne. 

Uinnin ja hoitojen lomassa uusia makuelämyksiä tarjoaa a la carte -ravintola "Nautica", jonka rauhallinen ympäristö ja upeat näköalat luovat ainutlaatuisen ilmapiirin onnistuneelle aterialle.
Lisäksi hotellista löytyy Ravintola Ritter, jossa asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullista lounasta ja illallista, iltaisin ravintolassa soitetaan tanssimusiikkia ja järjestetään viihdeohjelmaa.

 

Hotellissa: 91 huonetta.

Huoneissa: Standard luokan huoneiden varusteluun kuuluu televisio, radio, suoravalintapuhelin, WC ja suihku, parveke tai terassi.
Sviiteissä on vielä lisäksi; housuprässi, kahvinkeitin, parveke tai terassi, presidentinsviitissä minibaari.  
Kaikki huoneet sopivat allergikoille. Lisävuoteen ja pinnasängyn mahdollisuus.

Matkojen hintaan sisältyy uima-altaan ja saunan käyttö niiden aukioloaikoina.

 


Varaa matka