Asiakaspalvelu
014 336 4140
ma-pe 9-17

SUOMI NEITO 100v. - AIKUINEN NAINEN

Maria Lund
Maria Lund pääosassa Suomi Neito 100 v. Aikuinen nainen musiikkikomediassa

 

Musiikkinäytelmä SUOMI NEITO 100 V. AIKUINEN NAINEN on huikea sukellus Suomen historiaan. Laulun ja hulvattomien kohtausten kautta luotaamme Suomi neidon sielun maisemaa. Tarina alkaa Suomen asuttamisen ajoilta ja jatkuu aina viimeisimpiin maailmanmestaruuksiin jääkentillä ja järisyttäviin saavutuksiin Eurovision laulukilpailujen miljoonayleisöjen edessä. 

Matkan varrella tapaamme suomalaisia legendoja aina Armi Kuuselan kautta Rokan Anttiin ja Sibeliuksesta Lordiin. Musiikki kattaa niin Suomi-Filmin kulta-ajat kuin myös nykyisten sodan jälkeisten hittien kansallisaarteet.

 

Suomi neito on näytelmänsä ansainnut. On hienoa ajatella, että niin monessa niemen nokassa ja saarelmassa kunnioitetaan ensi kesänä itsenäisen Suomen sadan vuoden taivalta. Niin tehdään myös Riihivuoren teatterissa. Sanojen ja sävelin siivin voimme yhdessä kokea Suomen historian hienoimmat, hauskimmat ja mikä ettei myös kipeimmätkin hetket. Teatteri vapauttaa meidät näkemään historian hieman toisesta kulmasta kuin perinteiset historian kirjat. ”Teatterissa kaikki on mahdollista.” Tämä väite on totta. Näin on ainakin Riihivuoren teatterissa kesällä 2017!

 

Käsikirjoitus ja Ohjaus Heikki Vihinen

Kapellimestari Ari Kankaanpää

Vastaava tuottaja Jussi Rekonen

 

Rooleissa mm: Maria Lund, Joni Leponiemi, Anne-Mari Alaspää, Jouni Huhtaniemi 

Orkesteri: Ari Kankaanpää, Valtteri Tynkkynen, Janne Salkolahti, Mikko Rekonen
 
Ensi-ilta 7.6.2017, esitykset 8.6 - 10.8.


OSTA LIPUT RYHMÄLLESI MATKA-TÖYSÄN KAUTTA,
HINTA 26,50€/HLÖ (min. 20hlöä)

 

Kysy meiltä myös RISTEILY PÄIJÄNTEELLÄ JA KESÄTEATTERIA RIIHIVUORESSA -paketteja, joihin ryhmä voi halutessaan yhdistää myös yöpymisen Jyväskylässä.
 

Varaukset ja lisätiedot:
puh. +358-14-3364 130
e-mail: operointi@matkatoysa.fi
www.matkatoysa.fi /dmc